• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • 1 tot 4 werkdagen levertijd.

Veel gestelde vragen

Bestelling annuleren?

Bestelling annuleren?

In de meeste gevallen is dit geen probleem als dit op tijd wordt gedaan, tenzij het maatwerk artikelen betreft. Bestellingen van standaard producten kunnen tot ze verzonden zijn geannuleerd worden. Zodra een pakket verzonden is kan deze niet meer geannuleerd worden. Als je een pakket weigert aan de deur dan worden de retourkosten in mindering gebracht op de retourbetaling.

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen op is er een artikel niet geleverd?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit u extra kosten oplevert. Stuur in dit geval binnen 48 uur na levering een mail naar info@lowbudgetsite.nl , het liefst voorzien van foto's. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

Verzenden

Voor nederland zijn de verzendkosten €7.95

voor belgie zijn de verzendkosten €11.95

deze worden bij het afrekenen berekend op u adres

 

 

Kleine artikelen worden verzonden via DHL

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met DHL. De Lowbudget site bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvang je een mail met een track and trace link. DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht je dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.