• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • 1 tot 4 werkdagen levertijd.

Retourneren

 

Een product via het internet besteld en toch niet helemaal tevreden? Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Veel van onze producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Sommige producten zijn uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf samengesteld hebt (maatwerk). 

Voor elk online besteld product geldt een bedenktermijn van 14 dagen, ingaande de eerste dag nadat de bestelling bij je is afgeleverd. Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en is het product ongebruikt en onbeschadigd, dan kan je het, zonder opgaaf van redenen, aan ons retourneren. Wanneer je wilt retourneren dan dien je binnen 14 dagen na ontvangst een retourmelding te mailen naar info@lowbudgetsite.nl 

Wij adviseren altijd de verzenddoos en de originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat je deze weer kunt gebruiken als je de bestelling wilt terugsturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Maatwerk artikelen, of artikelen die we speciaal voor je bewerken kunnen niet worden geretourneerd. 

Maatwerk artikelen zijn:

  • Veel eettafels aangezien de meeste eettafels speciaal voor u op maat gemaakt worden.
  • Stoelen, banken, barstoelen welke specifiek besteld worden qua kleur, stof of afmeting.
  • Alle producten die wij voor je bewerken; inkorten, olie behandeling en overige aanpassingen aan het artikel

Het risico voor terugzending naar ons magazijn is voor de verzender, oftewel de koper. Jij bent verantwoordelijk voor de staat van het product totdat het in ons magazijn aan komt. Mocht een meubel gemonteerd zijn en later gedemonteerd en is er schade aan onderdelen, dan wordt het percentage verlies ingehouden van het terug te storten bedrag. Indien het product helemaal niet meer te monteren of verkopen is, wordt het volledige bedrag ingehouden. Wij adviseren producten daarom van te voren te controleren en bekijken en na montage niet te retourneren, omdat de kans dat een meubel schadevrij binnenkomt erg klein is.

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor het retour zenden voor eigen rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur ons een email met daar in u ordernummer en geef aan wel product u wilt retourneren. U ontvangt dan van ons een retourlabel in u email.

 

Verwijder hiervoor het verzendlabel wat door ons op het pakket bevestigd is of plak het nieuwe label hier overheen. Zorg er altijd voor dat het oude label niet meer gescand kan worden, want anders wordt de zending opnieuw bij jou bezorgd.

Wanneer het artikel in goede orde ontvangen is, krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag retour. Mocht er schade zijn ontstaan aan het artikel, dan kunnen we de schade/ waardevermindering in mindering brengen op de retourbetaling en vindt er een verrekening plaats.